Kotipalvelu Armi on Tampereella toimiva yritys, joka tuottaa asiakkaille kotiin tuotavia palveluita ja näin tukee kotona asumista. Asiakasryhmään kuuluvat ikäihmiset ja asiakkaat, joiden toimintakyky on sairauden tai vamman vuoksi heikentynyt. 

Tietoa minusta

Olen Armi Semi, Kotipalvelu Armin yrittäjä. Toiminimen perustin elokuussa 2023. Vuosia itselläni on jo yli 50, joten monenlaista olen tähän mennessä ehtinyt tehdä. Opiskelin Helsingin Diakoniaopistossa ikäihmisiin suuntautuneeksi lähihoitajaksi ja valmistuin vuonna 2012. Tampereelle muutettuamme tein töitä tehostetussa palveluasumisessa melkein 10 vuotta, suurimman osan Kontukodissa.

Vuorotyö ei kuitenkaan sovi kaikille, ja tämän huomattuani löysin itseni tekemästä kotipalvelutyötä yhdistykselle. Ja minä ihastuin! Saan käydä ihanien, suurimmalta osalta ikäihmisten, luona auttamassa heitä siinä, missä he apua tarvitsevat. Yhdistyksessä oli mukavaa työskennellä, mutta koska yrittäjyys kiinnosti minua ja sain siihen kannustusta, rohkaistuin aloittamaan yksinyrittäjänä.

Pidän siitä, että asiakaskuntani on vakituista ja opimme tuntemaan toisemme. Tämä tuo luottamusta välillemme ja myös omaisille on mukavaa, kun tuttu ihminen käy heidän läheisensä kodissa. Olen myös saanut ympärilleni luotettavat yhteistyökumppanit, jotka jakavat kanssani samat arvot.

Tietoa Kotipalvelu Armista

Yritys on hyväksytty yksityiseksi palveluntuottajaksi Pirkanmaan hyvinvointialueella ja toimialueeni on Tampere. Yritys on arvonlisäveroton toimija ja palveluista voi saada kotitalousvähennystä 60 % vuonna 2023.

Toimintaa ohjaavat arvot:

Luotettavuus ja rehellisyys

Läsnäolo, kuuntelu ja keskustelu

vastuuntuntevan työotteen käyttäminen

Empatia ja ystävällisyys

Kiireetön ja vastuullinen toiminta

Toiminta-ajatuksena on tuottaa asiakkaille kotiin tuotavia palveluita, jotka tukevat heidän kotona pärjäämistään. Toiminta-ajatus on myös auttaa omaishoitajia pitämään heille kuuluvia vapaita.

Luo kotisivut ilmaiseksi!